Skip to main content
loading
Hero Section Image

Further your goals with Microsoft events

Whether you’re a developer, IT professional, partner, educator, or business professional, we have plenty of Microsoft events specifically created with your growth in mind. Explore special events and learning opportunities created to help you expand your expertise, learn new skills, and build community.

Surface

search X

Surface

Filters applied:

1 to 16 of 28 results

Aula del Futuro: Reimagina la Educación

Date and time

10/27/2021 | 16:30 - 17:30 (CET)

Event format Digital

Event type Workshop

En esta sesión online tendrás la oportunidad de descubrir #MicrosoftEDULab, nuestro concepto de Aula del Futuro, un modelo que integra espacios, tecnologías y metodologías educativas en el que el alumno es el centro de su propia enseñanza.  #MicrosoftEDULab es un entorno de experimentación educativa, certificado por el consorcio de Ministerios de Educación europeos, European Schoolnet, como Future Classroom Lab, entre cuyos objetivos están:  Rediseñar el concepto de aula tradicional y crear un espacio donde se promueva el aprendizaje colaborativo, apoyado en el diseño y la tecnología.  Ser un espacio de referencia para la innovación educativa a nivel estructural y arquitectónico.  Únete a nuestras expertas Diana Salamanca y Patricia Escabias en esta nueva sesión de #PersonasON.  Además, tendrás la oportunidad de hacernos cualquier consulta en nuestro chat en directo.  ¡No te lo pierdas! 

Microsoft Discover: Teams Rooms

Date and time

10/29/2021 | 08:00 - 10:00 (WET)

Event format Digital

Event type Workshop

Verander elke kamer in een inclusieve samenwerkingsruimte Werken op afstand is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven en de toekomst van werken is daarom hybride! Dit betekent dat aan vrijwel iedere vergadering op kantoor een of meerdere personen op afstand deelnemen. Zijn jouw vergaderruimten hier al op ingericht? Dat doe je door via Teams Rooms vergaderkamers deel te laten nemen in Teams meetings. Zo maak je vergaderingen geschikt en beschikbaar voor iedere deelnemer van waar en wanneer zij willen. Laat je inspireren door deze workshop en profiteer van de volgende Microsoft Teams Rooms oplossingen: Thuiswerkende collega’s kunnen op een gelijkwaardige manier deelnemen aan vergaderingen net zoals collega’s die fysiek in de vergaderruimte aanwezig zijn; Je verhoogt effectiviteit van je collega's tijdens vergaderingen doordat audio, video en het delen van content geen belemmering meer vormt in de communicatie; Je verhoogt gebruikersgemak en vereenvoudigt je IT-beheer door een volledige integratie met Microsoft 365. Wat leer je tijdens de workshop? Tijdens deze hands-on workshop geven we je inzichten in verschillende mogelijkheden van Teams Meeting Rooms. Maak kennis met de volgende onderwerpen: Vergaderzalen geschikt maken voor hybride vergaderingen met Microsoft Teams Rooms. De beschikbare Microsoft Teams Room functionaliteiten en hoe je hiermee gebruikerservaringen verbetert. Welke type vergaderingen zijn er en hoe je deze faciliteert. Hoe je de Teams Rooms oplossing geschikt maakt voor alle vergaderruimtes (variërend van klein tot groot) aan de hand van de juiste randapparatuur. Hoe je Teams Rooms integreert met bestaande VC-infrastructuur en deelneemt aan Zoom & WebEx meetings. Beheermogelijkheden voor ultieme beveiliging en governance. Schrijf je in! Ben jij IT-professional, ICT-er of onderdeel van het bestuur binnen jouw organisatie? Schrijf je dan nu in voor deze workshop. Heb je vragen over Teams Meeting Rooms? We werken met een beperkte groepsgrootte, waardoor er voldoende gelegenheid is voor het stellen van vragen. Let op: dit is een digitaal event, vanuit (thuis)kantoor of op de bank neemt u deel aan deze workshop. Schikt deze datum niet? Klik dan hier voor het volledige overzicht van alle Discover Workshops. De Discover Workshop is ontwikkeld voor eindklanten en wordt gegeven door een Microsoft Partner.Voor partnertrainingen verwijzen wij je graag door naar Training | Learning Portal.  Bij specifieke vragen, neem contact op met DiscovNL@microsoft.com. Deze workshop is in samenwerking met Microsoft Partner:

Microsoft Discover: Digitale Tools voor Productiebedrijven

Date and time

10/29/2021 | 11:00 - 13:00 (UTC)

Event format Digital

Event type Workshop

Hoe faciliteert de digitale transformatie de eerstelijnsmedewerkers uit jouw productiebedrijf? Investeren in modernisering en digitale transformatie betekent de mogelijkheid om te investeren in iedere medewerker. Toch zien we vaak dat digitale tools alleen worden ingezet om kantoormedewerkers te ondersteunen. Zonde! Geef prioriteit aan technologie voor eerstelijnsmedewerkers om afscheid te nemen van veroudere tools en handmatige processen, de kosten te verlagen en de tevredenheid van medewerkers te verbeteren. Workshop voor Productiebedrijven: Digitale Tools voor Productiebedrijven Kees da Silva, Change & Adoption Lead bij InSpark, laat je tijdens een online workshop ervaren hoe je Microsoft tools in kunt zetten om eerstelijnsmedewerkers meer power te geven en te verbinden met andere medewerkers uit de organisatie. Waar gaan we het dan precies over hebben?We zullen o.a. aandacht besteden aan hoe digitale tools voor eerstelijnmedewerkers bijdragen aan: Het optimaliseren van het Shift Planning Proces door ook mobiel de mogelijkheid te geven om diensten, dienstenwissels en vakantie aan te vragen en goed te keuren. Het bouwen aan een open bedrijfscultuur waar nieuwe initiatieven sneller en makkelijker van de grond komen door silo’s te doorbreken en communicatie tussen medewerkers uit elk team te stimuleren en versimpelen. Het visualiseren van inzichten uit data en meldingen van medewerkers om sneller inzicht te krijgen in de performance van machines Het nog beter onderhouden en beheren van machines door met de Microsoft Hololens, Remote Assist mogelijk te maken waarbij een monteur collega’s over de hele wereld uit de brand kan helpen. Dit is jouw kans om te verkennen, informatie te vergaren, vragen te stellen en natuurlijk te leren hoe jij uitdagingen binnen jouw organisatie oplost. Zo zorg jij er uiteindelijk voor dat je de productiviteit van je medewerkers verbetert en de businesswaarde verhoogt. Let op: dit is een digitaal event, vanuit (thuis)kantoor of op de bank neemt je deel aan deze workshop. Schikt deze datum niet? Klik dan hier voor het volledige overzicht van alle Discover Workshops. De Discover Workshop is ontwikkeld voor eindklanten en wordt gegeven door een Microsoft Partner.Voor partnertrainingen verwijzen wij je graag door naar Training | Learning Portal. Bij specifieke vragen, neem contact op met DiscovNL@microsoft.com Deze workshop is in samenwerking met  Microsoft Partner:https://www.inspark.nl/https://www.inspark.nl/privacy-statement/

Hybrid Surface Talk 1

Date and time

11/02/2021 | 11:30 - 12:30 (UTC)

Event format Digital

Event type Meetup

Surface Hybrid Talk 1: 4 dagen lang, elke dag, rond de lunch, nemen we je mee in een verschillende scenario's rondom het nieuwe ''hybride'' werken. Daarbij laten we je graag zien hoe Surface van betekenis kan zijn voor jouw organisatie.

Microsoft Discover: Hybrid work

Date and time

11/02/2021 | 13:00 - 15:00 (WET)

Event format Digital

Event type Workshop

Meer dan ooit moet je werknemers productief houden, klanten blijven bedienen, of je nu op afstand of op kantoor werkt, en je bedrijf op een veilige manier draaiende houden. Microsoft Discover: Teamwork workshop biedt, virtueel, praktische ervaring met Microsoft-teamwerkoplossingen, waaronder Microsoft 365 en een van onze meest transformerende tool: Microsoft Teams. Sinds de lancering is Microsoft Teams uitgegroeid tot de snelst groeiende app in de geschiedenis van Microsoft met meer dan 500.000 bedrijven wereldwijd die Teams gebruiken om hun werknemers te helpen communiceren en op een veilige manier samen te werken, zowel op afstand als vanuit kantoor. Deze virtuele workshop verandert de manier waarop jouw team samenwerkt. Je ontdekt tijdens de workshop hoe zij de productiviteit met medewerkers, klanten en partners op een veilige, conforme manier kunnen stimuleren. De workshop wordt geleid door een facilitator die zal helpen de juiste oplossingen voor jouw bedrijf te ontdekken in een interactieve, ervaringsgerichte en leuke setting. De volgende onderwerpen komen aan bod: Inleiding tot Microsoft 365 en Microsoft Teams. Nieuwe werkcultuur: belangrijke trends in de moderne werkplek. Veilig hybride werken: Houd de bedrijfsgegevens en apparaten veilig, terwijl werknemers vanuit huis toegang hebben tot de bronnen van het bedrijf. Productiviteit: Realiseer bedrijfsdoelstellingen met aanpasbare, geïntegreerde apps, waaronder het plannen van uw projecten, het boeken van vergaderingen met klanten en het beheren van personeelsverschuivingen. Samenwerking: Breng Teams samen en verhoog productiviteit door alle tools en informatie beschikbaar te hebben via één interface waarvan je zowel met mensen van binnen als buiten je organisatie kunt samenwerken. Hoe effectieve hybride vergaderingen en evenementen te organiseren en te houden - zowel fysiek als virtueel, evenals met en zonder externe gasten. Let op: dit is een digitaal event, vanuit (thuis)kantoor of op de bank neem je deel aan deze sessie. Schikt deze datum niet? Klik dan hier voor het volledige overzicht van alle Discover Workshops. De Discover Workshop is ontwikkeld voor eindklanten en wordt gegeven door een Microsoft Partner. Voor partnertrainingen verwijzen wij je graag door naar Training | Learning Portal. Bij specifieke vragen, neem contact op met DiscovNL@microsoft.com. Deze workshop is in samenwerking met Microsoft Partner:https://www.wortell.nl/nlhttps://www.wortell.nl/nl/privacy-verklaring

Microsoft Accessibility Webinar: Empowering your diverse front-line workforce with inclusive technology

Date and time

11/02/2021 | 13:00 - 14:00 (GMT)

Event format Digital

Event type Conference

At Microsoft, our mission is to Empower every person and every organisation on the planet to achieve more. This is why we are celebrating Purple Tuesday with a day full of educational and insightful events. Purple Tuesday is a change programme for organisations of all sizes from all sectors to get involved in, with the common goal of improving the customer experience for disabled people 365 days a year. Come and see how your front-line workers can be empowered through technology. We always focus on desk-based staff, so let’s try something new and give them the technology they deserve. Explore more Microsoft Accessibility Webinars.

Hybrid Surface Talk 2

Date and time

11/03/2021 | 11:30 - 12:30 (UTC)

Event format Digital

Event type Meetup

De beste tools voor hybride vergaderingen  Wil jij ook het meeste uit je hybride Teams-vergaderingen halen? De combinatie van fysiek en online overleg brengt veel uitdagingen met zich mee. Je wilt dat de technologie goed werkt, dat iedereen zich betrokken voelt en dat de Teams-vergadering van begin tot einde energiek verloopt. Welke tools kan je het beste gebruiken om dit voor elkaar te krijgen? In dit webinar laten wij het je zien. Optimale verbinding Bij een hybride vergadering wil je dat iedereen gelijkwaardig meedoet. Dat is in de praktijk nog wel eens lastig! Zo heb je al gauw meer onderling contact tussen collega's die vanuit kantoor vergaderen, waardoor collega's die online meedoen niet altijd gehoord worden. Of je hebt last van ruis, storingen of slecht zicht. Hoe ga je om met dit soort nieuwe situaties? Om effectief mee te doen aan hybride Teams-vergaderingen heeft elke werknemer het juiste apparaat nodig, met de beste microfoons en camera's. Ook is het belangrijk om je omgeving in te richten op hybride vergaderingen. Wat leer je bij dit webinar?  Op dinsdag 2 november 2021 van 12.30 tot 13.00 uur organiseren wij het webinar ‘De beste tools voor hybride vergaderingen’. In dit webinar leer je hoe je jouw vergaderruimte optimaal inricht voor hybride overleg en laten we handige tools zien om je vergaderingen naar een hoger niveau te tillen. Hoe zorg je dat iedereen betrokken is? Zo deel je jouw vergaderruimte in De beste functies uit Microsoft Teams Tools om het meeste uit je hybride vergadering te halen

Hybrid Surface Talk 3

Date and time

11/03/2021 | 11:30 - 12:30 (UTC)

Event format Digital

Event type Meetup

Creëer je ideale hybride vergaderruimte met Surface Een hybride werkomgeving zorgt voor nieuwe uitdagingen op het gebied van samenwerken, verbinding en werkdruk op je IT-afdeling. Je wilt natuurlijk dat medewerkers overal dezelfde werkervaring hebben en altijd goed samen kunnen werken, ook tijdens je Teams-vergaderingen. Of je nu nog moet beginnen of juist je bestaande indeling wilt verbeteren, met onze tips creëer je de ideale hybride vergaderruimte. Pas je hybride vergaderruimte aan op jouw wensen Wil je het meeste halen uit je hybride vergadering? Dan is het belangrijk dat je vergaderruimtes hybride samenwerking en overleg ondersteunen. Veel kantoorruimtes zijn nog niet geschikt voor het samenbrengen van medewerkers op kantoor én online. Wil je deze samenwerking verbeteren? Dan moet je rekening houden met de volgende aspecten: Wat voor type kantoorruimtes heb je? Hoeveel mensen moeten er in de ruimte passen? Wat voor type vergadering wil je houden? Zoek je een formele of informele setting?Wil je dat iemand presenteert of is er juist veel interactie? Hoe zorg je ervoor dat deelname voor iedereen eenvoudig is? Wat leer je bij dit webinar? Op woensdag 3 november 2021 van 12.30 tot 13.00 uur organiseren wij een webinar over het inrichten van je ideale hybride vergaderruimte. In dit webinar vertellen we hoe je jouw ruimtes aanpast op jouw wensen en welke technologie jou hierbij ondersteunt. Daarbij gaan we in op de volgende onderwerpen: Hoe pas je ruimtes aan op het type vergadering dat je wilt houden? Met deze Teams-features wordt je hybride vergadering een succes Breng je vergadering naar een hoger niveau met Surface Hub 2S Sprekers Brigitte Verdegaal – Product Marketing Manager Paul Honout – Business Group Lead Devices, Microsoft Surface Hub 2S biedt totaaloplossing Om efficiënt en gelijkwaardig samen te werken in Teams, heb je de juiste hardware nodig. Met Microsoft Surface Hub 2S hebben jouw medewerkers verbinding in elke hybride werkomgeving. Of je ruimte nu klein en intiem is, of juist bedoeld is voor grote groepen, met Surface Hub richt je de perfecte vergaderruimte in. Surface Hub 2S heeft uitstekende audio- en videokwaliteit. Daarnaast integreer je de Hub gemakkelijk met Teams, Whiteboard en scrum-applicaties, waardoor je effectief samenwerkt zonder vertraging of ruis.

Hybrid Surface Talk 4

Date and time

11/04/2021 | 11:30 - 12:30 (UTC)

Event format Digital

Event type Meetup

Werk ook onderweg veilig en productief met Surface Op kantoor, thuis of onderweg. Waar je ook bent, met Surface werk je overal veilig en productief. In dit webinar staan we stil bij de beste apparaten en accessoires voor wanneer je on-the-go werkt. Hoe houd je bijvoorbeeld rekening met draagbaarheid, beveiliging en internetverbinding? Tijdens het webinar gaan we hier uitgebreid op in en geven we een kijkje in het Surface-portfolio. De beste apparaten voor onderweg Wanneer je onderweg wilt werken, heb je veel aan een lichtgewicht apparaat dat tegelijkertijd wel alle benodigde programma’s heeft. Ook wil je lang door kunnen werken zonder de batterij op te laden. De compacte Surface Go 3, veelzijdige Surface Duo 2 of krachtige Surface Pro 8 is dan echt iets voor jouw organisatie. Dankzij de LTE-ondersteuning hebben je medewerkers altijd en overal een veilige internetverbinding. Zo is op afstand samenwerken met collega’s of informatie ophalen uit de cloud nooit een probleem. Wat leer je bij dit webinar? Op donderdag 4 november van 12.30 tot 13.00 uur organiseren wij het webinar ‘Werk ook onderweg veilig en productief met Surface’. In dit webinar laten we de beste apparaten en accessoires uit het Surface-portfolio zien, waardoor jouw medewerkers overal gemakkelijk (samen) kunnen werken. Waar moet je rekening mee houden bij onderweg werken? De voordelen van verschillende Surface-apparaten De beste accessoires om onderweg mee te werken Sprekers Hans LoijengaSurface Specialist, Microsoft Paul HonoutBusiness Group Lead Devices, Microsoft Verbeter je werkervaring met accessoires voor onderweg Wil je dat jouw medewerkers nog meer uit hun dag halen? Kies dan voor de beste accessoires voor onderweg. Combineer je Surface Go 3 met een Type Cover, maak je werk gemakkelijker met een Surface Pen of gebruik Surface Headphones 2 of Earbuds voor de beste geluidservaring. Daarnaast bescherm je jouw Surface-apparaat optimaal met een hoes of tas.

Microsoft Discover: Surface workshop

Date and time

11/08/2021 | 09:30 - 11:00 (UTC)

Event format Digital

Event type Workshop

In het afgelopen jaar hebben veel bedrijven en organisaties in sneltreinvaart digitaal moeten transformeren. De implementatie van hybride (samen)werken en een grotere focus op het gebruik van mobiele apparaten, hebben ongetwijfeld impact gemaakt in hoe jouw medewerkers met nieuwe technologie omgaan. In deze Discover Workshop ontdek je wat er mogelijk is in een door Microsoft Surface aangedreven werkomgeving. In plaats van onze devices in een fysieke ruimte te koppelen aan praktische scenario’s, hebben we nu een volledige virtuele omgeving gecreëerd. Deze virtuele 3D-omgeving is speciaal gebouwd om te zien hoe ieder Surface-apparaat eruitziet. Zo ervaar je hoe je met Surface zakelijke obstakels overbrugt en hybride en secuur samenwerkt op afstand. Daarnaast laten we in de simulatie zien hoe je jouw IT ontzorgt en op afstand software installeert op Surface-apparaten.  Ook maakt deze omgeving het mogelijk om diverse klantscenario’s na te bootsen in bijvoorbeeld retail, overheid, financial services en compliance. Wat leer je tijdens deze Discover Workshop? Bekijk de belangrijkste functies van elk Surface-apparaat en ontdek welke apparaten het beste passen bij verschillende werknemers. Ontdek verschillende workflows binnen een hybride werkomgeving. Ontdek de communicatie- en hybride samenwerkingsmogelijkheden van Microsoft Teams. Eenvoudig op afstand software installeren met Windows Autopilot. Maak kennis met de bijbehorende cloudgebaseerde technologieën die modern apparaatbeheer en management mogelijk maken. Interactie met contextueel geleide simulaties voor praktische software-ervaringen die samenwerken met Surface. Schrijf je in! Stap in onze meeslepende virtuele omgeving, ontdek alle mogelijkheden van Surface en zet de eerste stappen naar digitale transformatie. Werk jij voor de IT-afdeling of ben jij een besluitnemer binnen jouw organisatie? Schrijf je dan nu in voor deze interactieve workshop! Deze workshop wordt gegeven door onze Microsoft-partners Jeroen Geubbels en Peter Usmany van Wortell. https://www.wortell.nl/nlhttps://www.wortell.nl/nl/privacy-verklaring

Microsoft Discover: Teams Rooms

Date and time

11/09/2021 | 09:30 - 11:00 (WET)

Event format Digital

Event type Workshop

Verander elke kamer in een inclusieve samenwerkingsruimte Werken op afstand is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven en de toekomst van werken is daarom hybride! Dit betekent dat aan vrijwel iedere vergadering op kantoor een of meerdere personen op afstand deelnemen. Zijn jouw vergaderruimten hier al op ingericht? Dat doe je door via Teams Rooms vergaderkamers deel te laten nemen in Teams meetings. Zo maak je vergaderingen geschikt en beschikbaar voor iedere deelnemer van waar en wanneer zij willen. Laat je inspireren door deze workshop en profiteer van de volgende Microsoft Teams Rooms oplossingen: Thuiswerkende collega’s kunnen op een gelijkwaardige manier deelnemen aan vergaderingen net zoals collega’s die fysiek in de vergaderruimte aanwezig zijn; Je verhoogt effectiviteit van je collega's tijdens vergaderingen doordat audio, video en het delen van content geen belemmering meer vormt in de communicatie; Je verhoogt gebruikersgemak en vereenvoudigt je IT-beheer door een volledige integratie met Microsoft 365. Wat leer je tijdens de workshop?Tijdens deze hands-on workshop geven we je inzichten in verschillende mogelijkheden van Teams Meeting Rooms. Maak kennis met de volgende onderwerpen: Vergaderzalen geschikt maken voor hybride vergaderingen met Microsoft Teams Rooms. De beschikbare Microsoft Teams Room functionaliteiten en hoe je hiermee gebruikerservaringen verbetert. Welke type vergaderingen zijn er en hoe je deze faciliteert. Hoe je de Teams Rooms oplossing geschikt maakt voor alle vergaderruimtes (variërend van klein tot groot) aan de hand van de juiste randapparatuur. Hoe je Teams Rooms integreert met bestaande VC-infrastructuur en deelneemt aan Zoom & WebEx meetings. Beheermogelijkheden voor ultieme beveiliging en governance. Schrijf je in!Ben jij IT-professional, ICT-er of onderdeel van het bestuur binnen jouw organisatie? Schrijf je dan nu in voor deze workshop.Heb je vragen over Teams Meeting Rooms? We werken met een beperkte groepsgrootte, waardoor er voldoende gelegenheid is voor het stellen van vragen. Let op: dit is een digitaal event, vanuit (thuis)kantoor of op de bank neemt u deel aan deze workshop. Schikt deze datum niet? Klik dan hier voor het volledige overzicht van alle Discover Workshops. De Discover Workshop is ontwikkeld voor eindklanten en wordt gegeven door een Microsoft Partner.Voor partnertrainingen verwijzen wij je graag door naar Training | Learning Portal.  Bij specifieke vragen, neem contact op met DiscovNL@microsoft.com. Deze workshop is in samenwerking met Microsoft Partner:https://www.wortell.nl/nlhttps://www.wortell.nl/nl/privacy-verklaring

Surface Modern Workshops

Date and time

11/10/2021 | 00:00 - 02:00 (PST)

Event format Digital

Event type Workshop

Das Bild von Digitalisierung und neuer Technologie für Unternehmen hat sich stark gewandelt. Vor der Pandemie standen der Aufbau einer digitalisierten Unternehmensstruktur und -kultur sowie der Kosten-Nutzen Aspekt im Vordergrund. Jetzt rücken Themen wie Wettbewerbsfähigkeit, die Ausweitung der Produktpalette, Mitarbeiter*innenzufriedenheit und -bindung, der „Kampf um neue Talente“ und eine effiziente und vor allem auch kreative Zusammenarbeit in einer hybriden Arbeitswelt in den Vordergrund. Hybrides Arbeiten? Ja, aber richtig!Kund*innen suchen nach modernen Lösungen für die aktuellen Herausforderungen. In unserem 1,5 Stunden Workshop, zeigen wir Ihnen, wie Surface und Microsoft 365 Sie unterstützen können, diese Herausforderungen zu bewältigen und eine integrierte Hardware- und Softwareerfahrung, mit Sicherheit auf Unternehmensniveau, bieten. In Kleingruppen von ca. 10 Teilnehmer*innen lernen Sie die neuesten Familienmitglieder der Microsoft Surface Familie kennen, erfahren mehr über hybride Arbeitsmodelle, effizientere Zusammenarbeit dank Microsoft Teams und neuen Ansätzen zu Sicherheit und modernem Endgeräte-Management. Workshop Agenda Surface und der neue Arbeitsplatz Warum Sie auf Surface setzen sollten Die Surface Familie im Überblick Hybrides Arbeiten mit Microsoft Teams Sicher vom „Chip bis zur Cloud“ Modernes Endgeräte Management in Microsoft 365 Zero-Touch Deployment dank Windows Autopilot Surface Geräte “Hands-On“ Demo Fragen & Antworten

Microsoft Discover: Hybrid work

Date and time

11/10/2021 | 09:00 - 11:00 (WET)

Event format Digital

Event type Workshop

Meer dan ooit moet je werknemers productief houden, klanten blijven bedienen, of je nu op afstand of op kantoor werkt, en je bedrijf op een veilige manier draaiende houden. Microsoft Discover: Hybrid work workshop biedt, virtueel, praktische ervaring met Microsoft-teamwerkoplossingen, waaronder Microsoft 365 en een van onze meest transformerende tool: Microsoft Teams. Sinds de lancering is Microsoft Teams uitgegroeid tot de snelst groeiende app in de geschiedenis van Microsoft met meer dan 500.000 bedrijven wereldwijd die Teams gebruiken om hun werknemers te helpen communiceren en op een veilige manier samen te werken, zowel op afstand als vanuit kantoor. Deze virtuele workshop verandert de manier waarop jouw team samenwerkt. Je ontdekt tijdens de workshop hoe zij de productiviteit met medewerkers, klanten en partners op een veilige, conforme manier kunnen stimuleren. De workshop wordt geleid door een facilitator die zal helpen de juiste oplossingen voor jouw bedrijf te ontdekken in een interactieve, ervaringsgerichte en leuke setting. De volgende onderwerpen komen aan bod: Inleiding tot Microsoft 365 en Microsoft Teams. Nieuwe werkcultuur: belangrijke trends in de moderne werkplek. Veilig hybride werken: Houd de bedrijfsgegevens en apparaten veilig, terwijl werknemers vanuit huis toegang hebben tot de bronnen van het bedrijf. Productiviteit: Realiseer bedrijfsdoelstellingen met aanpasbare, geïntegreerde apps, waaronder het plannen van uw projecten, het boeken van vergaderingen met klanten en het beheren van personeelsverschuivingen. Samenwerking: Breng Teams samen en verhoog productiviteit door alle tools en informatie beschikbaar te hebben via één interface waarvan je zowel met mensen van binnen als buiten je organisatie kunt samenwerken. Hoe effectieve hybride vergaderingen en evenementen te organiseren en te houden - zowel fysiek als virtueel, evenals met en zonder externe gasten. Let op: dit is een digitaal event, vanuit je (thuis)kantoor neem je deel aan deze workshop. Schikt deze datum niet? Klik dan hier voor het volledige overzicht van alle Discover Workshops. De Discover Workshop is ontwikkeld voor eindklanten en wordt gegeven door een Microsoft Partner.Voor partnertrainingen verwijzen wij je graag door naar Training | Learning Portal.  Bij specifieke vragen, neem contact op met DiscovNL@microsoft.com. Deze workshop is in samenwerking met Microsoft Partner: https://adoptify.nlPrivacy statement

Verbeter jouw duurzaamheidsbeleid met Surface

Date and time

11/11/2021 | 13:00 - 14:00 (WET)

Event format Digital

Event type Workshop

Verbeter jouw duurzaamheidsbeleid met Surface In dit webinar nemen we je mee in hoe jij jouw duurzaamheidsmissie kunt nastreven met Surface

Retail day

Date and time

11/17/2021 | 08:00 - 10:00 (UTC)

Event format Digital

Event type Conference

Приглашаем вас принять участие в ежегодном мероприятии Microsoft Retail day. В этот раз мы сделаем фокус на развитии принципов устойчивого развития и ESG. Также обсудим актуальную тему, связанную с построением экосистемности в ритейле. Мероприятие будет актуальным для руководителей бизнес-подразделений, директоров по цифровой трансформации, инновациям и информационным технологиям, а также для других топ-менеджеры, являющиеся лидерами изменений в отрасли.

Train-the-Trainer Workshop: Trainer*innen

Date and time

11/17/2021 | 12:00 - 16:00 (UTC)

Event format Digital

Event type Workshop

Liebe Lehrkräfte und Schulleitungen! Die Nachfrage nach Microsoft Education Tools Schulungen und dem sinnvollen Einsatz dieser Tools und Devices im Unterricht ist enorm groß. Dank der Geräteinitiative des BMBWF bekommen zahlreiche Schulen Devices und brauchen Inspiration und Schulung zum wertvollen, sinnstiftenden Einsatz dieser Werkzeuge im täglichen Unterricht. Kompetente Trainer*innen sind gefragt!Möchten Sie zur Trainer*in werden und Ihr Wissen zu Microsoft Education Tools teilen?Dann sind Sie hier richtig. Wir bereiten Sie darauf vor.  Kurt Söser wird Ihnen das nötige Werkzeug dazu in die Hand geben, (Präsentationsunterlagen, Moderationsplan, Übungen ....) sodass Sie selbst Workshops wie Schilfs, Schülfs oder PH Kurse vorbereiten und durchführen können.   Einladung:Wir laden ein zum Train-the-Trainer Online WorkshopWerden Sie "Microsoft Innovative Educator Trainer*in"Mittwoch, 17. November 2021, 13.00-17.00 Uhr   Zielgruppe:Dieser Online Workshop richtet sich an bereits erfahrene O365 Education Tools Anwender*innen. Es handelt sich hier nicht um eine Schulung für Anfänger*innen. Sie nehmen bereits eine Vorreiterrolle in Sachen Hybrides Lehren und digital gestütztem Unterricht ein und können Ihr Wissen an Kolleg*innen weitergeben. Time Session 13:00 Einleitung und Begrüßung 13:30 Organisatorischer Rahmen für Fortbildungen Wie und wo beantrage ich eine SCHILF/SCHÜLF? Was gibt es zu beachten? Vorbereitungen und Einrichtung der Trainingsumgebung 14:00 Microsoft Education Tools: "Always start with Teams" 15:00 Welche Grundlagen von Microsoft Teams sind wichtig? 15:30     Online Quizzes - Was zeige ich? 16:00  OneNote Class Notebooks – Kurzer Überblick über die wichtigsten Kursnotizbuch Features 16:30 Abschluss Wichtige Links, wichtige Infos, wie kann es weitergehen? Feedback-Formular 17:00 ENDE Die Teilnahme am Train the Trainer Webinar ist kostenlos und wird Ihnen als Fortbildung von eEducation angerechnet. Herzliche Grüße!Ihr Microsoft Education Team Österreich #stayhealthy #MIETrainer*in

Date and time

OCT 27, 2021

16:30 - 17:30 (CET)

Aula del Futuro: Reimagina la Educación

En esta sesión online tendrás la oportunidad de descubrir #MicrosoftEDULab, nuestro concepto de Aula del Futuro, un modelo que integra espacios, tecnologías y metodologías educativas en el que el alumno es el centro de su propia enseñanza.  #MicrosoftEDULab es un entorno de experimentación educativa, certificado por el consorcio de Ministerios de Educación europeos, European Schoolnet, como Future Classroom Lab, entre cuyos objetivos están:  Rediseñar el concepto de aula tradicional y crear un espacio donde se promueva el aprendizaje colaborativo, apoyado en el diseño y la tecnología.  Ser un espacio de referencia para la innovación educativa a nivel estructural y arquitectónico.  Únete a nuestras expertas Diana Salamanca y Patricia Escabias en esta nueva sesión de #PersonasON.  Además, tendrás la oportunidad de hacernos cualquier consulta en nuestro chat en directo.  ¡No te lo pierdas! 

Digital Digital

Workshop Workshop

Audience : Educators, Business Professionals

Date and time

OCT 29, 2021

08:00 - 10:00 (WET)

Microsoft Discover: Teams Rooms

Verander elke kamer in een inclusieve samenwerkingsruimte Werken op afstand is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven en de toekomst van werken is daarom hybride! Dit betekent dat aan vrijwel iedere vergadering op kantoor een of meerdere personen op afstand deelnemen. Zijn jouw vergaderruimten hier al op ingericht? Dat doe je door via Teams Rooms vergaderkamers deel te laten nemen in Teams meetings. Zo maak je vergaderingen geschikt en beschikbaar voor iedere deelnemer van waar en wanneer zij willen. Laat je inspireren door deze workshop en profiteer van de volgende Microsoft Teams Rooms oplossingen: Thuiswerkende collega’s kunnen op een gelijkwaardige manier deelnemen aan vergaderingen net zoals collega’s die fysiek in de vergaderruimte aanwezig zijn; Je verhoogt effectiviteit van je collega's tijdens vergaderingen doordat audio, video en het delen van content geen belemmering meer vormt in de communicatie; Je verhoogt gebruikersgemak en vereenvoudigt je IT-beheer door een volledige integratie met Microsoft 365. Wat leer je tijdens de workshop? Tijdens deze hands-on workshop geven we je inzichten in verschillende mogelijkheden van Teams Meeting Rooms. Maak kennis met de volgende onderwerpen: Vergaderzalen geschikt maken voor hybride vergaderingen met Microsoft Teams Rooms. De beschikbare Microsoft Teams Room functionaliteiten en hoe je hiermee gebruikerservaringen verbetert. Welke type vergaderingen zijn er en hoe je deze faciliteert. Hoe je de Teams Rooms oplossing geschikt maakt voor alle vergaderruimtes (variërend van klein tot groot) aan de hand van de juiste randapparatuur. Hoe je Teams Rooms integreert met bestaande VC-infrastructuur en deelneemt aan Zoom & WebEx meetings. Beheermogelijkheden voor ultieme beveiliging en governance. Schrijf je in! Ben jij IT-professional, ICT-er of onderdeel van het bestuur binnen jouw organisatie? Schrijf je dan nu in voor deze workshop. Heb je vragen over Teams Meeting Rooms? We werken met een beperkte groepsgrootte, waardoor er voldoende gelegenheid is voor het stellen van vragen. Let op: dit is een digitaal event, vanuit (thuis)kantoor of op de bank neemt u deel aan deze workshop. Schikt deze datum niet? Klik dan hier voor het volledige overzicht van alle Discover Workshops. De Discover Workshop is ontwikkeld voor eindklanten en wordt gegeven door een Microsoft Partner.Voor partnertrainingen verwijzen wij je graag door naar Training | Learning Portal.  Bij specifieke vragen, neem contact op met DiscovNL@microsoft.com. Deze workshop is in samenwerking met Microsoft Partner:

Digital Digital

Workshop Workshop

Audience : IT Professionals, Business Professionals

Date and time

OCT 29, 2021

11:00 - 13:00 (UTC)

Microsoft Discover: Digitale Tools voor Productiebedrijven

Hoe faciliteert de digitale transformatie de eerstelijnsmedewerkers uit jouw productiebedrijf? Investeren in modernisering en digitale transformatie betekent de mogelijkheid om te investeren in iedere medewerker. Toch zien we vaak dat digitale tools alleen worden ingezet om kantoormedewerkers te ondersteunen. Zonde! Geef prioriteit aan technologie voor eerstelijnsmedewerkers om afscheid te nemen van veroudere tools en handmatige processen, de kosten te verlagen en de tevredenheid van medewerkers te verbeteren. Workshop voor Productiebedrijven: Digitale Tools voor Productiebedrijven Kees da Silva, Change & Adoption Lead bij InSpark, laat je tijdens een online workshop ervaren hoe je Microsoft tools in kunt zetten om eerstelijnsmedewerkers meer power te geven en te verbinden met andere medewerkers uit de organisatie. Waar gaan we het dan precies over hebben?We zullen o.a. aandacht besteden aan hoe digitale tools voor eerstelijnmedewerkers bijdragen aan: Het optimaliseren van het Shift Planning Proces door ook mobiel de mogelijkheid te geven om diensten, dienstenwissels en vakantie aan te vragen en goed te keuren. Het bouwen aan een open bedrijfscultuur waar nieuwe initiatieven sneller en makkelijker van de grond komen door silo’s te doorbreken en communicatie tussen medewerkers uit elk team te stimuleren en versimpelen. Het visualiseren van inzichten uit data en meldingen van medewerkers om sneller inzicht te krijgen in de performance van machines Het nog beter onderhouden en beheren van machines door met de Microsoft Hololens, Remote Assist mogelijk te maken waarbij een monteur collega’s over de hele wereld uit de brand kan helpen. Dit is jouw kans om te verkennen, informatie te vergaren, vragen te stellen en natuurlijk te leren hoe jij uitdagingen binnen jouw organisatie oplost. Zo zorg jij er uiteindelijk voor dat je de productiviteit van je medewerkers verbetert en de businesswaarde verhoogt. Let op: dit is een digitaal event, vanuit (thuis)kantoor of op de bank neemt je deel aan deze workshop. Schikt deze datum niet? Klik dan hier voor het volledige overzicht van alle Discover Workshops. De Discover Workshop is ontwikkeld voor eindklanten en wordt gegeven door een Microsoft Partner.Voor partnertrainingen verwijzen wij je graag door naar Training | Learning Portal. Bij specifieke vragen, neem contact op met DiscovNL@microsoft.com Deze workshop is in samenwerking met  Microsoft Partner:https://www.inspark.nl/https://www.inspark.nl/privacy-statement/

Digital Digital

Workshop Workshop

Audience : IT Professionals, Business Professionals

Date and time

NOV 2, 2021

11:30 - 12:30 (UTC)

Hybrid Surface Talk 1

Surface Hybrid Talk 1: 4 dagen lang, elke dag, rond de lunch, nemen we je mee in een verschillende scenario's rondom het nieuwe ''hybride'' werken. Daarbij laten we je graag zien hoe Surface van betekenis kan zijn voor jouw organisatie.

Digital Digital

Meetup Meetup

Audience : Business Professionals, IT Professionals

Date and time

NOV 2, 2021

13:00 - 15:00 (WET)

Microsoft Discover: Hybrid work

Meer dan ooit moet je werknemers productief houden, klanten blijven bedienen, of je nu op afstand of op kantoor werkt, en je bedrijf op een veilige manier draaiende houden. Microsoft Discover: Teamwork workshop biedt, virtueel, praktische ervaring met Microsoft-teamwerkoplossingen, waaronder Microsoft 365 en een van onze meest transformerende tool: Microsoft Teams. Sinds de lancering is Microsoft Teams uitgegroeid tot de snelst groeiende app in de geschiedenis van Microsoft met meer dan 500.000 bedrijven wereldwijd die Teams gebruiken om hun werknemers te helpen communiceren en op een veilige manier samen te werken, zowel op afstand als vanuit kantoor. Deze virtuele workshop verandert de manier waarop jouw team samenwerkt. Je ontdekt tijdens de workshop hoe zij de productiviteit met medewerkers, klanten en partners op een veilige, conforme manier kunnen stimuleren. De workshop wordt geleid door een facilitator die zal helpen de juiste oplossingen voor jouw bedrijf te ontdekken in een interactieve, ervaringsgerichte en leuke setting. De volgende onderwerpen komen aan bod: Inleiding tot Microsoft 365 en Microsoft Teams. Nieuwe werkcultuur: belangrijke trends in de moderne werkplek. Veilig hybride werken: Houd de bedrijfsgegevens en apparaten veilig, terwijl werknemers vanuit huis toegang hebben tot de bronnen van het bedrijf. Productiviteit: Realiseer bedrijfsdoelstellingen met aanpasbare, geïntegreerde apps, waaronder het plannen van uw projecten, het boeken van vergaderingen met klanten en het beheren van personeelsverschuivingen. Samenwerking: Breng Teams samen en verhoog productiviteit door alle tools en informatie beschikbaar te hebben via één interface waarvan je zowel met mensen van binnen als buiten je organisatie kunt samenwerken. Hoe effectieve hybride vergaderingen en evenementen te organiseren en te houden - zowel fysiek als virtueel, evenals met en zonder externe gasten. Let op: dit is een digitaal event, vanuit (thuis)kantoor of op de bank neem je deel aan deze sessie. Schikt deze datum niet? Klik dan hier voor het volledige overzicht van alle Discover Workshops. De Discover Workshop is ontwikkeld voor eindklanten en wordt gegeven door een Microsoft Partner. Voor partnertrainingen verwijzen wij je graag door naar Training | Learning Portal. Bij specifieke vragen, neem contact op met DiscovNL@microsoft.com. Deze workshop is in samenwerking met Microsoft Partner:https://www.wortell.nl/nlhttps://www.wortell.nl/nl/privacy-verklaring

Digital Digital

Workshop Workshop

Audience : IT Professionals, Business Professionals

Date and time

NOV 2, 2021

13:00 - 14:00 (GMT)

Microsoft Accessibility Webinar: Empowering your diverse front-line workforce with inclusive technology

At Microsoft, our mission is to Empower every person and every organisation on the planet to achieve more. This is why we are celebrating Purple Tuesday with a day full of educational and insightful events. Purple Tuesday is a change programme for organisations of all sizes from all sectors to get involved in, with the common goal of improving the customer experience for disabled people 365 days a year. Come and see how your front-line workers can be empowered through technology. We always focus on desk-based staff, so let’s try something new and give them the technology they deserve. Explore more Microsoft Accessibility Webinars.

Digital Digital

Conference Conference

Audience : Business Professionals, Government

Date and time

NOV 3, 2021

11:30 - 12:30 (UTC)

Hybrid Surface Talk 2

De beste tools voor hybride vergaderingen  Wil jij ook het meeste uit je hybride Teams-vergaderingen halen? De combinatie van fysiek en online overleg brengt veel uitdagingen met zich mee. Je wilt dat de technologie goed werkt, dat iedereen zich betrokken voelt en dat de Teams-vergadering van begin tot einde energiek verloopt. Welke tools kan je het beste gebruiken om dit voor elkaar te krijgen? In dit webinar laten wij het je zien. Optimale verbinding Bij een hybride vergadering wil je dat iedereen gelijkwaardig meedoet. Dat is in de praktijk nog wel eens lastig! Zo heb je al gauw meer onderling contact tussen collega's die vanuit kantoor vergaderen, waardoor collega's die online meedoen niet altijd gehoord worden. Of je hebt last van ruis, storingen of slecht zicht. Hoe ga je om met dit soort nieuwe situaties? Om effectief mee te doen aan hybride Teams-vergaderingen heeft elke werknemer het juiste apparaat nodig, met de beste microfoons en camera's. Ook is het belangrijk om je omgeving in te richten op hybride vergaderingen. Wat leer je bij dit webinar?  Op dinsdag 2 november 2021 van 12.30 tot 13.00 uur organiseren wij het webinar ‘De beste tools voor hybride vergaderingen’. In dit webinar leer je hoe je jouw vergaderruimte optimaal inricht voor hybride overleg en laten we handige tools zien om je vergaderingen naar een hoger niveau te tillen. Hoe zorg je dat iedereen betrokken is? Zo deel je jouw vergaderruimte in De beste functies uit Microsoft Teams Tools om het meeste uit je hybride vergadering te halen

Digital Digital

Meetup Meetup

Audience : Business Professionals, IT Professionals

Date and time

NOV 3, 2021

11:30 - 12:30 (UTC)

Hybrid Surface Talk 3

Creëer je ideale hybride vergaderruimte met Surface Een hybride werkomgeving zorgt voor nieuwe uitdagingen op het gebied van samenwerken, verbinding en werkdruk op je IT-afdeling. Je wilt natuurlijk dat medewerkers overal dezelfde werkervaring hebben en altijd goed samen kunnen werken, ook tijdens je Teams-vergaderingen. Of je nu nog moet beginnen of juist je bestaande indeling wilt verbeteren, met onze tips creëer je de ideale hybride vergaderruimte. Pas je hybride vergaderruimte aan op jouw wensen Wil je het meeste halen uit je hybride vergadering? Dan is het belangrijk dat je vergaderruimtes hybride samenwerking en overleg ondersteunen. Veel kantoorruimtes zijn nog niet geschikt voor het samenbrengen van medewerkers op kantoor én online. Wil je deze samenwerking verbeteren? Dan moet je rekening houden met de volgende aspecten: Wat voor type kantoorruimtes heb je? Hoeveel mensen moeten er in de ruimte passen? Wat voor type vergadering wil je houden? Zoek je een formele of informele setting?Wil je dat iemand presenteert of is er juist veel interactie? Hoe zorg je ervoor dat deelname voor iedereen eenvoudig is? Wat leer je bij dit webinar? Op woensdag 3 november 2021 van 12.30 tot 13.00 uur organiseren wij een webinar over het inrichten van je ideale hybride vergaderruimte. In dit webinar vertellen we hoe je jouw ruimtes aanpast op jouw wensen en welke technologie jou hierbij ondersteunt. Daarbij gaan we in op de volgende onderwerpen: Hoe pas je ruimtes aan op het type vergadering dat je wilt houden? Met deze Teams-features wordt je hybride vergadering een succes Breng je vergadering naar een hoger niveau met Surface Hub 2S Sprekers Brigitte Verdegaal – Product Marketing Manager Paul Honout – Business Group Lead Devices, Microsoft Surface Hub 2S biedt totaaloplossing Om efficiënt en gelijkwaardig samen te werken in Teams, heb je de juiste hardware nodig. Met Microsoft Surface Hub 2S hebben jouw medewerkers verbinding in elke hybride werkomgeving. Of je ruimte nu klein en intiem is, of juist bedoeld is voor grote groepen, met Surface Hub richt je de perfecte vergaderruimte in. Surface Hub 2S heeft uitstekende audio- en videokwaliteit. Daarnaast integreer je de Hub gemakkelijk met Teams, Whiteboard en scrum-applicaties, waardoor je effectief samenwerkt zonder vertraging of ruis.

Digital Digital

Meetup Meetup

Audience : Business Professionals, IT Professionals

Date and time

NOV 4, 2021

11:30 - 12:30 (UTC)

Hybrid Surface Talk 4

Werk ook onderweg veilig en productief met Surface Op kantoor, thuis of onderweg. Waar je ook bent, met Surface werk je overal veilig en productief. In dit webinar staan we stil bij de beste apparaten en accessoires voor wanneer je on-the-go werkt. Hoe houd je bijvoorbeeld rekening met draagbaarheid, beveiliging en internetverbinding? Tijdens het webinar gaan we hier uitgebreid op in en geven we een kijkje in het Surface-portfolio. De beste apparaten voor onderweg Wanneer je onderweg wilt werken, heb je veel aan een lichtgewicht apparaat dat tegelijkertijd wel alle benodigde programma’s heeft. Ook wil je lang door kunnen werken zonder de batterij op te laden. De compacte Surface Go 3, veelzijdige Surface Duo 2 of krachtige Surface Pro 8 is dan echt iets voor jouw organisatie. Dankzij de LTE-ondersteuning hebben je medewerkers altijd en overal een veilige internetverbinding. Zo is op afstand samenwerken met collega’s of informatie ophalen uit de cloud nooit een probleem. Wat leer je bij dit webinar? Op donderdag 4 november van 12.30 tot 13.00 uur organiseren wij het webinar ‘Werk ook onderweg veilig en productief met Surface’. In dit webinar laten we de beste apparaten en accessoires uit het Surface-portfolio zien, waardoor jouw medewerkers overal gemakkelijk (samen) kunnen werken. Waar moet je rekening mee houden bij onderweg werken? De voordelen van verschillende Surface-apparaten De beste accessoires om onderweg mee te werken Sprekers Hans LoijengaSurface Specialist, Microsoft Paul HonoutBusiness Group Lead Devices, Microsoft Verbeter je werkervaring met accessoires voor onderweg Wil je dat jouw medewerkers nog meer uit hun dag halen? Kies dan voor de beste accessoires voor onderweg. Combineer je Surface Go 3 met een Type Cover, maak je werk gemakkelijker met een Surface Pen of gebruik Surface Headphones 2 of Earbuds voor de beste geluidservaring. Daarnaast bescherm je jouw Surface-apparaat optimaal met een hoes of tas.

Digital Digital

Meetup Meetup

Audience : Business Professionals, IT Professionals

Date and time

NOV 8, 2021

09:30 - 11:00 (UTC)

Microsoft Discover: Surface workshop

In het afgelopen jaar hebben veel bedrijven en organisaties in sneltreinvaart digitaal moeten transformeren. De implementatie van hybride (samen)werken en een grotere focus op het gebruik van mobiele apparaten, hebben ongetwijfeld impact gemaakt in hoe jouw medewerkers met nieuwe technologie omgaan. In deze Discover Workshop ontdek je wat er mogelijk is in een door Microsoft Surface aangedreven werkomgeving. In plaats van onze devices in een fysieke ruimte te koppelen aan praktische scenario’s, hebben we nu een volledige virtuele omgeving gecreëerd. Deze virtuele 3D-omgeving is speciaal gebouwd om te zien hoe ieder Surface-apparaat eruitziet. Zo ervaar je hoe je met Surface zakelijke obstakels overbrugt en hybride en secuur samenwerkt op afstand. Daarnaast laten we in de simulatie zien hoe je jouw IT ontzorgt en op afstand software installeert op Surface-apparaten.  Ook maakt deze omgeving het mogelijk om diverse klantscenario’s na te bootsen in bijvoorbeeld retail, overheid, financial services en compliance. Wat leer je tijdens deze Discover Workshop? Bekijk de belangrijkste functies van elk Surface-apparaat en ontdek welke apparaten het beste passen bij verschillende werknemers. Ontdek verschillende workflows binnen een hybride werkomgeving. Ontdek de communicatie- en hybride samenwerkingsmogelijkheden van Microsoft Teams. Eenvoudig op afstand software installeren met Windows Autopilot. Maak kennis met de bijbehorende cloudgebaseerde technologieën die modern apparaatbeheer en management mogelijk maken. Interactie met contextueel geleide simulaties voor praktische software-ervaringen die samenwerken met Surface. Schrijf je in! Stap in onze meeslepende virtuele omgeving, ontdek alle mogelijkheden van Surface en zet de eerste stappen naar digitale transformatie. Werk jij voor de IT-afdeling of ben jij een besluitnemer binnen jouw organisatie? Schrijf je dan nu in voor deze interactieve workshop! Deze workshop wordt gegeven door onze Microsoft-partners Jeroen Geubbels en Peter Usmany van Wortell. https://www.wortell.nl/nlhttps://www.wortell.nl/nl/privacy-verklaring

Digital Digital

Workshop Workshop

Audience : Business Professionals, IT Professionals

Date and time

NOV 9, 2021

09:30 - 11:00 (WET)

Microsoft Discover: Teams Rooms

Verander elke kamer in een inclusieve samenwerkingsruimte Werken op afstand is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven en de toekomst van werken is daarom hybride! Dit betekent dat aan vrijwel iedere vergadering op kantoor een of meerdere personen op afstand deelnemen. Zijn jouw vergaderruimten hier al op ingericht? Dat doe je door via Teams Rooms vergaderkamers deel te laten nemen in Teams meetings. Zo maak je vergaderingen geschikt en beschikbaar voor iedere deelnemer van waar en wanneer zij willen. Laat je inspireren door deze workshop en profiteer van de volgende Microsoft Teams Rooms oplossingen: Thuiswerkende collega’s kunnen op een gelijkwaardige manier deelnemen aan vergaderingen net zoals collega’s die fysiek in de vergaderruimte aanwezig zijn; Je verhoogt effectiviteit van je collega's tijdens vergaderingen doordat audio, video en het delen van content geen belemmering meer vormt in de communicatie; Je verhoogt gebruikersgemak en vereenvoudigt je IT-beheer door een volledige integratie met Microsoft 365. Wat leer je tijdens de workshop?Tijdens deze hands-on workshop geven we je inzichten in verschillende mogelijkheden van Teams Meeting Rooms. Maak kennis met de volgende onderwerpen: Vergaderzalen geschikt maken voor hybride vergaderingen met Microsoft Teams Rooms. De beschikbare Microsoft Teams Room functionaliteiten en hoe je hiermee gebruikerservaringen verbetert. Welke type vergaderingen zijn er en hoe je deze faciliteert. Hoe je de Teams Rooms oplossing geschikt maakt voor alle vergaderruimtes (variërend van klein tot groot) aan de hand van de juiste randapparatuur. Hoe je Teams Rooms integreert met bestaande VC-infrastructuur en deelneemt aan Zoom & WebEx meetings. Beheermogelijkheden voor ultieme beveiliging en governance. Schrijf je in!Ben jij IT-professional, ICT-er of onderdeel van het bestuur binnen jouw organisatie? Schrijf je dan nu in voor deze workshop.Heb je vragen over Teams Meeting Rooms? We werken met een beperkte groepsgrootte, waardoor er voldoende gelegenheid is voor het stellen van vragen. Let op: dit is een digitaal event, vanuit (thuis)kantoor of op de bank neemt u deel aan deze workshop. Schikt deze datum niet? Klik dan hier voor het volledige overzicht van alle Discover Workshops. De Discover Workshop is ontwikkeld voor eindklanten en wordt gegeven door een Microsoft Partner.Voor partnertrainingen verwijzen wij je graag door naar Training | Learning Portal.  Bij specifieke vragen, neem contact op met DiscovNL@microsoft.com. Deze workshop is in samenwerking met Microsoft Partner:https://www.wortell.nl/nlhttps://www.wortell.nl/nl/privacy-verklaring

Digital Digital

Workshop Workshop

Audience : IT Professionals, Business Professionals

Date and time

NOV 10, 2021

00:00 - 02:00 (PST)

Surface Modern Workshops

Das Bild von Digitalisierung und neuer Technologie für Unternehmen hat sich stark gewandelt. Vor der Pandemie standen der Aufbau einer digitalisierten Unternehmensstruktur und -kultur sowie der Kosten-Nutzen Aspekt im Vordergrund. Jetzt rücken Themen wie Wettbewerbsfähigkeit, die Ausweitung der Produktpalette, Mitarbeiter*innenzufriedenheit und -bindung, der „Kampf um neue Talente“ und eine effiziente und vor allem auch kreative Zusammenarbeit in einer hybriden Arbeitswelt in den Vordergrund. Hybrides Arbeiten? Ja, aber richtig!Kund*innen suchen nach modernen Lösungen für die aktuellen Herausforderungen. In unserem 1,5 Stunden Workshop, zeigen wir Ihnen, wie Surface und Microsoft 365 Sie unterstützen können, diese Herausforderungen zu bewältigen und eine integrierte Hardware- und Softwareerfahrung, mit Sicherheit auf Unternehmensniveau, bieten. In Kleingruppen von ca. 10 Teilnehmer*innen lernen Sie die neuesten Familienmitglieder der Microsoft Surface Familie kennen, erfahren mehr über hybride Arbeitsmodelle, effizientere Zusammenarbeit dank Microsoft Teams und neuen Ansätzen zu Sicherheit und modernem Endgeräte-Management. Workshop Agenda Surface und der neue Arbeitsplatz Warum Sie auf Surface setzen sollten Die Surface Familie im Überblick Hybrides Arbeiten mit Microsoft Teams Sicher vom „Chip bis zur Cloud“ Modernes Endgeräte Management in Microsoft 365 Zero-Touch Deployment dank Windows Autopilot Surface Geräte “Hands-On“ Demo Fragen & Antworten

Digital Digital

Workshop Workshop

Audience : Business Professionals, IT Professionals

Date and time

NOV 10, 2021

09:00 - 11:00 (WET)

Microsoft Discover: Hybrid work

Meer dan ooit moet je werknemers productief houden, klanten blijven bedienen, of je nu op afstand of op kantoor werkt, en je bedrijf op een veilige manier draaiende houden. Microsoft Discover: Hybrid work workshop biedt, virtueel, praktische ervaring met Microsoft-teamwerkoplossingen, waaronder Microsoft 365 en een van onze meest transformerende tool: Microsoft Teams. Sinds de lancering is Microsoft Teams uitgegroeid tot de snelst groeiende app in de geschiedenis van Microsoft met meer dan 500.000 bedrijven wereldwijd die Teams gebruiken om hun werknemers te helpen communiceren en op een veilige manier samen te werken, zowel op afstand als vanuit kantoor. Deze virtuele workshop verandert de manier waarop jouw team samenwerkt. Je ontdekt tijdens de workshop hoe zij de productiviteit met medewerkers, klanten en partners op een veilige, conforme manier kunnen stimuleren. De workshop wordt geleid door een facilitator die zal helpen de juiste oplossingen voor jouw bedrijf te ontdekken in een interactieve, ervaringsgerichte en leuke setting. De volgende onderwerpen komen aan bod: Inleiding tot Microsoft 365 en Microsoft Teams. Nieuwe werkcultuur: belangrijke trends in de moderne werkplek. Veilig hybride werken: Houd de bedrijfsgegevens en apparaten veilig, terwijl werknemers vanuit huis toegang hebben tot de bronnen van het bedrijf. Productiviteit: Realiseer bedrijfsdoelstellingen met aanpasbare, geïntegreerde apps, waaronder het plannen van uw projecten, het boeken van vergaderingen met klanten en het beheren van personeelsverschuivingen. Samenwerking: Breng Teams samen en verhoog productiviteit door alle tools en informatie beschikbaar te hebben via één interface waarvan je zowel met mensen van binnen als buiten je organisatie kunt samenwerken. Hoe effectieve hybride vergaderingen en evenementen te organiseren en te houden - zowel fysiek als virtueel, evenals met en zonder externe gasten. Let op: dit is een digitaal event, vanuit je (thuis)kantoor neem je deel aan deze workshop. Schikt deze datum niet? Klik dan hier voor het volledige overzicht van alle Discover Workshops. De Discover Workshop is ontwikkeld voor eindklanten en wordt gegeven door een Microsoft Partner.Voor partnertrainingen verwijzen wij je graag door naar Training | Learning Portal.  Bij specifieke vragen, neem contact op met DiscovNL@microsoft.com. Deze workshop is in samenwerking met Microsoft Partner: https://adoptify.nlPrivacy statement

Digital Digital

Workshop Workshop

Audience : Business Professionals, IT Professionals

Date and time

NOV 11, 2021

13:00 - 14:00 (WET)

Verbeter jouw duurzaamheidsbeleid met Surface

Verbeter jouw duurzaamheidsbeleid met Surface In dit webinar nemen we je mee in hoe jij jouw duurzaamheidsmissie kunt nastreven met Surface

Digital Digital

Workshop Workshop

Audience : Business Professionals, IT Professionals

Date and time

NOV 17, 2021

08:00 - 10:00 (UTC)

Retail day

Приглашаем вас принять участие в ежегодном мероприятии Microsoft Retail day. В этот раз мы сделаем фокус на развитии принципов устойчивого развития и ESG. Также обсудим актуальную тему, связанную с построением экосистемности в ритейле. Мероприятие будет актуальным для руководителей бизнес-подразделений, директоров по цифровой трансформации, инновациям и информационным технологиям, а также для других топ-менеджеры, являющиеся лидерами изменений в отрасли.

Digital Digital

Conference Conference

Audience : Business Professionals

Date and time

NOV 17, 2021

12:00 - 16:00 (UTC)

Train-the-Trainer Workshop: Trainer*innen

Liebe Lehrkräfte und Schulleitungen! Die Nachfrage nach Microsoft Education Tools Schulungen und dem sinnvollen Einsatz dieser Tools und Devices im Unterricht ist enorm groß. Dank der Geräteinitiative des BMBWF bekommen zahlreiche Schulen Devices und brauchen Inspiration und Schulung zum wertvollen, sinnstiftenden Einsatz dieser Werkzeuge im täglichen Unterricht. Kompetente Trainer*innen sind gefragt!Möchten Sie zur Trainer*in werden und Ihr Wissen zu Microsoft Education Tools teilen?Dann sind Sie hier richtig. Wir bereiten Sie darauf vor.  Kurt Söser wird Ihnen das nötige Werkzeug dazu in die Hand geben, (Präsentationsunterlagen, Moderationsplan, Übungen ....) sodass Sie selbst Workshops wie Schilfs, Schülfs oder PH Kurse vorbereiten und durchführen können.   Einladung:Wir laden ein zum Train-the-Trainer Online WorkshopWerden Sie "Microsoft Innovative Educator Trainer*in"Mittwoch, 17. November 2021, 13.00-17.00 Uhr   Zielgruppe:Dieser Online Workshop richtet sich an bereits erfahrene O365 Education Tools Anwender*innen. Es handelt sich hier nicht um eine Schulung für Anfänger*innen. Sie nehmen bereits eine Vorreiterrolle in Sachen Hybrides Lehren und digital gestütztem Unterricht ein und können Ihr Wissen an Kolleg*innen weitergeben. Time Session 13:00 Einleitung und Begrüßung 13:30 Organisatorischer Rahmen für Fortbildungen Wie und wo beantrage ich eine SCHILF/SCHÜLF? Was gibt es zu beachten? Vorbereitungen und Einrichtung der Trainingsumgebung 14:00 Microsoft Education Tools: "Always start with Teams" 15:00 Welche Grundlagen von Microsoft Teams sind wichtig? 15:30     Online Quizzes - Was zeige ich? 16:00  OneNote Class Notebooks – Kurzer Überblick über die wichtigsten Kursnotizbuch Features 16:30 Abschluss Wichtige Links, wichtige Infos, wie kann es weitergehen? Feedback-Formular 17:00 ENDE Die Teilnahme am Train the Trainer Webinar ist kostenlos und wird Ihnen als Fortbildung von eEducation angerechnet. Herzliche Grüße!Ihr Microsoft Education Team Österreich #stayhealthy #MIETrainer*in

Digital Digital

Workshop Workshop

Audience : Educators, IT Professionals